Sivut

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Täällä porskutellaan!

Heipä hei!


Näinpä sitä ollaan kohtasilleen huhtikuun puolella - kevät on nyt! Paitsi että säätiedotteet lupailee jopa 20 asteen pakkasia tulevalle viikonlopulle, joten ei ihan vielä kesäkengillä pääse kirmailemaan, ainakaan jalkoja kastelematta :).

Elonrintamalla on taas uusia tuulia puhaltamassa (millonkapa meillä ei olisi). Ollaan ostettu Iisalmen torikahvilan liiketoiminta, ja tuossa huhtikuun lopulla polkaisemme käyntiin kesäkauden siinä. Tämä kahvila-projekti on semmoinen minun "ikihaave", ollut pitkään, varmaan 20 vuotta jollain tasolla aina mukana unelmissa. Muutaman kerran olemme nyt yrittäjiksi ryhdyttyä kahvila kauppoja hieroneet, mutta aina on tullut esteitä ja seiniä vastaan joten homma on tyrehtynyt siihen.

Nyt, aivan kuin sattumalta, tuli tietoisuuteemme tämän kahvilan myynti-ajatus, ja heti loksahti - tämä on mun juttu! Siksipä sitä on nyt muutama kuukausi tehty suunnitelmia ja laskelmia ja pidetty palaveria siellä sun täällä asian tiimoilta. Pari viikkoa sitten varmistui rahoitus, ja viikko sitten tehtiin kaupat. Kaikki asita on lutviutuneet hienosti, seiniä ei ole tässä rojektissa vastaan noussut. Olisiko se sitten niin, että tämä asia oli meille tapahtuvaksi tarkoitettu? Siihen haluan uskoa ja uskonkin.

Ajatuksissa on, että torikahvilaa pidetään kesäkausi, ja syksyllä jatketaan näiden it-hommien parissa. Paitsi että Jari on koko ajan näissä, minä vaan vaihdan konttuuria kahvilalle kesäksi. Odotan sitä ihmisten parissa olemista ja kiireen tuomaa vipinää - toivottavasti on säidenkin puolesta hieno kesä tulossa!

Näillä ajatuksin siis nyt. Ja edelleen kiitollisna kaikesta. Ja tyytyväisenä.
Joten, uskokaa rakkaat kanssaeläjät unelmiin, ruokkikaa haaveita, antakaa ajatukselle aikaa - sillä kun oikein haluaa - unelmat voivat vaikka toteutuakkin, ja ihan yllättäin.

Oikein ihanata keväänjatkoa kaikille, aurinkoa elämäänne.

Kaisu

ps. Cafe Tori Iisalmi avataan vapun tietämillä. Tarjolla on kahvilatuotteiden lisäksi jäätelöä ja muita virvokkeita. C-oikeuksia haetaan parasta aikaa, ja etsinnässä on vahvistusta myös ruokatarjontaan. :)

1 kommentti:

  1. halloota naapuri! blogissani on sinulle jotain, ettei koko kesä mene ihan siellä cafe torissa puurtamiseksi! -eija :)

    VastaaPoista