Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kesä meni kohisten

Hei vaan!

Maaliskuun lumilla on edellinen teksti kirjoitettu, onpas aika vierähtänyt!
Mutta niinhän siinä kävi, että kun kahvilan sain hoitooni, niin imaisi se minut vallan kokonaan sisäänsä enkä pois sieltä tahdokkaan :). Hyvä kesä on ollut, paljon on uutta opittu ensikesää varten, ja kehitetty toimintaa saaden hyvää palautetta asiakkailta. Sepä tuntuu oikein hyvältä. Kiitosta siitä!

Ilmat on olleet mitä on, mutta näihin asioihin kun ei voi kukaan meistä vaikuttaa, niin miksi niistä sitten kannattaa sen enempää valittaa? Antaa tulla vaan, on sitten kyseessä vettä tahi hellettä - kaikki otetaan vastaan, ja sama ilma se on meillä kaikilla :). Voitte vain arvailla, mikä on ollut tämän kesän ykköspuheenaiheena? :)

Ollaan me oltu lomillakin, kaksiviiikkonen ja joku pidennetty viikonloppu. Käytiin reissussa Jyväskylän seudulla ja Kuopiossa oltiin useampi yö lekottelemassa kylpylässä - ja nautittiin kyllä koko perhe! Jospa vielä syksynpäälle saadaaan joku viikko viettää jossain lämpimässä, senpä näkköö sitten.

Pojat ovat venähtäneet tänä kesänä pituutta ihan topakasti, ja muutenkin olleet innoissaan "omasta jätskipaarista", tosin äiti on ehken ollut vähän liian paljon töissä. Ainakin Juhon mielestä. On se kyllä välillä minustakin tuntunut, kun 6 pävästä viikkoa olen tehnyt monta ja putkeen, että voisikohan olla vapaallakin välillä, mutta sitten on tullut aina joko sateisempi jakso tai muuten viileää, että on tohinat vähentyneet ja työt keventyneet joten vapaanpaa on järjestynyt kuin "itsestään".

Juho rakas oppi ajamaan pyörällä ilman apureita - voi sitä iloa ja intoa! Nyt ei enää ole hankalaa muu kuin vauhtiin pääsy ja ajon lopetus ;). Ja Antti ajattelee, että hänelle riittää kun oikein voimalla työntää pyörää ympäri pihanmaata - se on riittävää pyöräilyä hänelle vielä. Ihanat rakkaat pienet pojat. Maailman ihanimmat, minun tärkeimmät <3.

Syksy saa ja mitä sitten? Kahvilaa täytyisi kiinni alkaa panemaan, mutta entäpä jos en tahdo? Koulutuksia pukkaa päälle jo parin viikon päästä, jatkuen syksyn loppuun asti ja ensivuonna lisää, jos vain kaikki toteutuu. Mukavaahan se on sekin homma, mutta sydän on nyt kovin kahvilapainotteinen, vielä ainakin.

No aika näyttää miten käy, siitä sitten tänne kertomaan tulen kyllä.
Kiitokset kesästä, terveydestä, rakkaudesta, uusista ystävistä ja tuttavista, iloisista sattumista, onnen hippusista, elämästä.

seuraavaan kertaaan,,

Kaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti